35.47879284884586 24.063069011184762 https://weddingsincrete.gr/wp-content/uploads/2022/01/Icon-awesome-map-marker-alt.svg
Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ

Καθώς διοργανώνουμε όλους μας τους γάμους σύμφωνα με τις ανάγκες και το στυλ των ζευγαριών μας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η μεγαλύτερη μας έμπνευση δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα ζευγάρια μας και το νησί μας. Οι μαγικές παραλίες της Κρήτης με τη χρυσή άμμο και τα γραφικά χωριά της, το απίστευτο ηλιοβασίλεμα και οι φιλόξενοι κάτοικοι, τα κρυστάλλινα νερά και τα γραφικά εκκλησάκια αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης για τις ωραιότερες τελετές γάμου.

Πάντα θα μας κάνει χαρούμενες να δείχνουμε την αληθινή Κρήτη στα ζευγάρια που ψάχνουν ένα αυθεντικό Ελληνικό νησί για το destination wedding τους.

Ποιοι είμαστε

Γνωρίστε τους ειδικούς

Εκεί που η εμπειρία, συναντά τις φρέσκες ιδέες.

Ελένη Μαυρογένη <span>Head Wedding Planner & Designer</span>

Ελένη Μαυρογένη Head Wedding Planner & Designer

Γεννημένη στην Αθήνα δε χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται την πρωτεύουσα για την αναζήτηση των πιο ποιοτικών και πρωτότυπων προϊόντων-υλικών για τους γάμους μας. Σχεδιάζει κάθε γάμο εμπνεόμενη από τα ταξίδια της στις όμορφες “γωνιές” της Ελλάδας και τις πόλεις του εξωτερικού.

Ολοκληρώνοντας το πρώτο της πτυχίο στη Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και την Ιστορία Τέχνης ανακάλυψε πόσο πολύ θα ήθελε να ανεβάσει τη διακόσμηση των event σε ένα πιο υψηλό επίπεδο από αυτό που υπήρχε έως τότε στην Κρήτη. Έχει πτυχίο master class florist και designer.

Η Ελένη μπήκε στο χώρο του γάμου 25 χρόνια πριν, με απίστευτα project και διακρίσεις στο βιογραφικό της. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Δήμους της Κρήτης για διοργάνωση και διακόσμηση μεγάλων εκδηλώσεων και ομαδικών Κινέζικων γάμων ενώ επι δέκα χρόνια παρουσίαζε συμβουλές διακόσμησης από ανακυκλώσιμα υλικά και υλικά της φύσης ,σε τηλεοπτικά κανάλια. Επαγγελματικά επί 25 χρόνια ασχολείται με τη διακόσμηση επιλεγμένων επαγγελματικών χώρων και το σχεδιασμό μοναδικών-χειροποίητων ειδών γάμου και βάπτισης. Τα έργα της είναι επιλεγμένα για τη συλλογή του ΕΟΜΜΕΧ «Ελληνικές χειροτεχνικές δημιουργίες» ενώ οι 3 εκθέσεις της στο Ισλαμικό Τέμενος Γυαλί Τζαμισί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων τελούσαν υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Χανίων και είχαν τη στήριξη του Δήμου Χανίων.

Η μεγαλύτερη αγάπη της όμως είναι η διοργάνωση destination weddings. Λατρεύει να πραγματοποιεί το όνειρο των ζευγαριών για ένα memorable γάμο στην Κρήτη, την Αθήνα, τη Σαντορίνη.

Επί δύο συνεχή έτη ο Βρετανικός εκδοτικός οίκος Luxury Travel Guide της έχει απονείμει τους πανευρωπαϊκούς τίτλους “Destination Wedding Expert of the Year” και “Wedding Specialist of the Year”.

Στο εργαστήριο της στο Καλλιτεχνικό Χωριό Βερέκυνθος ασχολείται με χειροποίητα στέφανα και αξεσουάρ γάμου, στολισμούς δεξιώσεων και διοργάνωση γάμων στην Κρήτη, Αθήνα, Σαντορίνη και Ελληνικά νησιά. Οι χειροποιητες δημιουργίες της διατίθενται σε λιανική και επιλεγμένη χονδρική πώληση μέσω των 3 ιστοσελίδων της και εκθέσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  • #25 χρόνια στον χώρο του γάμου
  • #workaholic
  • #design lover
  • #Nature addicted
Ειρήνη Λενταράκη <span>Wedding Planner</span>

Ειρήνη Λενταράκη Wedding Planner

Μεγαλωμένη στην Κρήτη, γνωρίζει τα πιο όμορφα μέρη του νησιού και θα μπορούσε σιγουρα να θεωρηθεί ο μικρός εξερευνητής της ομάδας μας για την εύρεση του καταλληλότερου venue για κάθε event στην Κρήτη.

Αγαπάει τα ταξίδια, τα οποία συνδυάζει συχνά με τη δουλειά, χωρίς να χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται μεγάλες εκθέσεις γάμου και γκαλερί που γίνονται πάντα πηγή έμπνευσης.

Έχει σπουδάσει οικονομικά και Digital Merketikg στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Event Planning, ενώ έχει επίσης ολοκληρώσει τις σπουδές της στις επιχειρήσεις σε κολέγιο του Λονδινου.

Στο χώρο του γάμου βρίσκεται από νεαρή ηλικία ενώ τα τελευταία χρόνια είναι βασικό μέλος του WEDDING IN CRETE team, στο τμήμα της διοργάνωσης και της επικοινωνίας.

  • #Αγαπάει το Λονδινο και την Κρητη
  • #Απίστευτα αισιοδοξη
  • #Tο άτομο πίσω από τα καλύτερα party
  • #Motto: do it well or don't do it at all
Inquire now
Banner ESPA